صفحه نخست

ايميل ما

آرشیو مطالب

لينك آر اس اس

عناوین مطالب وبلاگ

پروفایل مدیر وبلاگ

تور کربلا

تور کربلا نوروز

:: صفحه نخست
::
ايميل ما
::
آرشیو مطالب
::
پروفایل مدیر وبلاگ
::
لينك آر اس اس
::
تور کربلا نوروز
::
عناوین مطالب وبلاگ
::

::تور کربلا
::فضائل زیارت امام حسین (ع) و زیارت کربلا
::درباره واقعه کربلا
::اماکن متبرکه عراق
::اطلاعات زائر
::هتل های کربلا
::هتل های نجف اشرف
::هتل های کاظمین


تمام لينکها تماس با ما


نويسندگان :
:: رامش
:: رضا والی نژاد

آمار بازديد :




هتل برج الصفا کربلا

هتل برج الصفا شهرکربلا مسافرین زیادی را به خود جذب کرده است از هتل های شیک کربلا است . این هتل هم شیک هم مجهز و تمیز هست و اتاق های این هتل دارای امکانات متنوعی میباشد.فاصله این هتل تا حرم ۴۸۰ متره تقریبا به حرم امام حسین نزدیکاست و میتونید هم با ماشین و هم پیاده به حرم بروید و تقریبا ظرفیت این هتل حدود ۷ کاروان می باشد و جزو گروه قیمتی ب می باشد با شرکت در تور کربلا ارزان قیمت میتونید به این هتل رفته و لذت ببرید بهتون پیشنهاد میکنم به هتل یاسمین در کربلا هم سری بزنید.

    آدرس:کربلاء – خيابان علقمه – باب الخوان – کنار هتل شرق الوسط
    فاصله تا حرم:۴۸۰متر -نزدیک
    ظرفیت (بر حسب کاروان):۷کاروان
    گروه قیمتی :ب
تور کربلا. تور زمینی کربلا. تور هوایی کربلا.



:: موضوعات مرتبط: اطلاعات زائر، ،
:: برچسب‌ها: تور کربلا, تور زمینی کربلا, تور هوایی کربلا, هتل های کربلا, هتل کربلا, ,

نوشته شده توسط رامش در چهار شنبه 10 آذر 1395


آشنایی با فضائل زیارت کربلا

تور کربلا هوایی

خوشحالیم که شما عزیزان نیز توانستید در تور کربلا هوایی از تهران ثبت نام نمایید و طبق برنامه ریزی هایی انجام شده در تاریخ مقرر عازم عتبات عالیات شوند.

مطئنا از مقدس ترين و بافضيلت‏ ترين زيارت هايى كه در فرهنگ دينى و روايات اسلامى ذکر آن به میان آمده است ، زيارت مرقد مطهر امام حسین علیه السلام در سرزمین كربلا میباشد و براى زيارت هيچ کدام از ائمه اطهار ، حتى ‏زيارت قبر رسول خدا صلی الله علیه و آله به اين اندازه توصیه نشده است.

پس چه خوب است قبل از رفتن به تور کربلا دایره شناخت و معرفت خود را از امام حسین (ع) افزایش دهید. در زیر به چند نمونه از روایات در این مورد اشاره می کنیم .

 

 عبداللّه ابن حماد نقل می کند: روزی امام صادق (ع) به من فرمود:

ای حماد نزد شما فضیلتی هست که مثل آن به احدی داده نشده است. و گمان ندارم آن چنان که باید آن را بشناسید و بر او محافظت نمائید! و قیام به حقّ آن کنید. و از برای آن فضیلت اهلی هست که ایشان را برای آن کار نام برده اند، و به ایشان توفیق عطاء کرده اند، و این رحمتی است که خداوند تعالی به ایشان بخشیده است.

پرسیدم: آن فضیلت که نام بردید و وصف نمودید کدام است؟ فرمود: زیارت جدّم حضرت امام حسین (ع) است. زیرا که او غریب است و در زمین غریب مدفون شده است. هر که به زیارت او می رود، بر او برمی گرید. و هر که به زیارت او نمی رود، بر مصیبت او اندوهناک می باشد و دلش می سوزد. هر که او را به یاد می آورد ترحّم می کند.

و هر که نظر کند به سوی قبر پسرش در پائین پای او، در بیابانی که خویشی و دوستی نزد او نیست و حق او را غصب کردند، و جمع شدند جمعی از کافران و مرتدّان از دین، و یاوری یکدیگر کردند تا او را کشتند، در بیابانی دفن نکرده انداختند، و منع کردند از او آب فراتی که سگان می خوردند، و ضایع کردند حق رسول خدا (ص) را، و وصيّتی که در حقّ او و اهل بیتش ‍ کرده بود.

پس او مدفون گردید، جفا یافته در میان قبرهای خویشان و شیعیان خود. هر که نزد او می رود، وحشت می یابد از تنهائی او، و دوری از جدّ بزرگوارش. و در منزلی افتاده است که نمی رود نزد او مگر کسی که خدا دلش را به ایمان امتحان کرده است، و حقّ ما را به او شناسانده باشد.

پس گفتم: فدای تو شوم من می رفتم به زیارت آن حضرت، تا آنکه مبتلا شدم به خدمت خلیفه و حفظ اموال او و من نزد ایشان مشهور شده ام. لهذا در این ولا از برای تقيّه ترک کرده ام و من می دانم که زیارت آن حضرت ثواب بسیاری دارد.

فرمود که: (می دانی که کسی که به زیارت آن حضرت میرود چه فضیلت دارد و او را نزد ما چه نیکی ها است؟!  ) . گفتم: نه. فرمود که : (امّا فضیلت زیارت کننده او: پس مباهات می کنند به او ملایکه آسمان ها و امّا آنچه نزد مابرای او هست پس ترحّم می کنیم برای او هر صبح و شام).

فضائل زیارت کربلا با تور کربلا هوایی


وبه تحقیق که خبر داد مرا پدرم که: روضه آن حضرت از روزی که مدفون شده است هرگزخالی نبوده است از کسی که صلوات فرستد بر او از ملائکه یا جنيّان یا آدمیان یا وحشیان صحرا. و هیچ چیز نیست مگر آرزوی حال زیارت کننده آن حضرت می کند و خود را از برای برکت بر او می مالد و به نظر کردن به سوی او امید خبر می دارد برای آنکه برکت یافته است به نظر کردن به سوی قبر آن حضرت.

بعداز آن فرمودکه: (شنیده ام که قومی از نواحی کوفه و غیر ایشان می روند نزد قبر آن حضرت و زنان می روند و ندبه و نوحه می کنند در نیمه ماه شعبان پس بعضی قرآن می خوانند و بعضی قصّه های جانسوز آن حضرت را ذکر می کنند و بعضی مرثیه می خوانند؟).

گفتم: بلی فدای تو شوم دیدم بعضی از اینهایی که می فرمائی.

فرمودکه: (حمد و سپاس خداوندی را که در میان مردم جمعی را مقّرر فرموده است که می آیند به سوی ما و ما را مدح می کنند و مرثیه از برای مصیبت ما می گویند و می خوانند. و دشمن ما گردانیده است کسانی را که طعن کنند بر آنها از خویشان و غیر ایشان و استهزاءکنند بر ایشان و قبیح شمارند کردار ایشان را).[1] .
برگزار کننده انواع تور کربلا از تهران
 
پی نوشتها :

[1] بحارالانوار ج 101 ص 74 - 73 المستدرک ج 2 ص 203 نورالعین ص 108.

 منبع: داستانهایی از زمین کربلا  ؛ ر- یوسفی



:: موضوعات مرتبط: اطلاعات زائر، ،

نوشته شده توسط رامش در پنج شنبه 30 آبان 1395


مکان های باستانی و تاریخی در کربلا

مکان ها و آثار باستانی و تاریخی در کربلا

وبسایت تور کربلا : هر چند که قالب کسانی که از ایران به کشور عراق می روند به قصد زیارت می روند و آنقدر زیارت امام حسین ع و حضرت عباس در کربلا  همچنین زیارت حضرت علی ع در نجف اشرف برایشان شوق انگیز می باشد که اصلا به فکر دیدن مکان های تاریخی کشور عراق نمی افتند اما از باب اطلاعات عمومی برای کسانی که یکی از انواع تور کربلا و نجف ما را انتخاب نموده اند درباره جاهای دیدنی غیر زیارتی نیز در زیر مطلبی را آورده ایم .

مکان های دیدنی و تاریخی شهر کربلا :

-       خان نخیله: این کاروانسرا که در اصطلاح عراقی به آن «خان» می گویند، در 14 کیلومتری جنوب غربی کربلا واقع شده است. تاریخش به عهد صفوی و عثمانی بر می گردد. غیر از این کاروانسرا، دو کاروانسرای دیگر به نام های «خان نص» که در نیمه راه کربلا است و «خان مصلّی» نیز وجود دارند که برای استراحت زائران کربلا ساخته شده بودند.

-        قصر اخیضر: این قلعه که در 35 کیلومتری غرب کربلا واقع شده است، بنایش به قرن اول از هجرت بر می گردد.

-        کلیسای اقیصر: کلیسای اقیصر، بر حسب آنچه از آثار باقیمانده بر می آید، تنها یک کلیسا نبوده بلکه شهر کلیمیان بوده که در قرن چهارم میلادی در آن می زیسته اند. مقبره ها و آثار قدیمی نیز در آن یافت شده است.

-        دریاچه رزازه: این دریاچه، به فاصله 11 کیلومتری غرب کربلا است، طول آن 60 کیلومتر و عرضش به 30 کیلومتر می رسد و در سال های پرباران، گاهی وسعت دریاچه به 400 کیلومتر مربع و گاهی حتی تا 800 کیلومتر نیز می رسد.

-        غارهای طار: این غارها در 30 کیلومتری جنوب غربی کربلا واقع شده است و بیش از 5000 سال قدمت دارد.

-        مناره موجده: این مناره در 40 کیلومتری غرب کربلا و سمت چپ راهه عین التّمر قرار دارد. به آن موجده گفته اند، چرا که بر بلندی واقع شده و برای راهنمایی و راهیابی کاروانها و مسافران در شب بر بالای آن آتش می افروختند و به سان فانوس دریایی در صحرا بوده است.

سعادت سیر گیتی مجری انواع تورهای کربلا و نجف

 



:: موضوعات مرتبط: اطلاعات زائر، ،

نوشته شده توسط رامش در جمعه 26 ارديبهشت 1395


آداب زیارت کربلا

آداب زیارت کربلا و حرم امام حسین علیه السلام

در وبسایت تور کربلا برای شما عزیزان همراه که در یکی از انواع تور کربلا و نجف ما ثبت نام کرده ایم و قرار است به زودی به کربلای معلا مشرف شوید آداب زیارت کربلا و حرم امام حسین علیه السلام را در ذیل آورده ایم تا ان شاءالله قبل از تشرف به کربلا و عتبات عالیات بخوانند و آگاهی بیابند. امیدواریم که ما را از دعای خیر خود در این سفر معنوی محروم ننمایند.

برای زیارت امام حسین ع و زیارت کربلا ثواب و فضائل زیادی عنوان شده است که عظمت بی پایان امام حسین ع را به ما نشان می دهد. مانند اینکه فرموده اند:

«حقٌ عَلَی الغَنیَّ یَأتِی قبرََ الحُسینِ فِی السّنهِ مِرَّتَین وَحَقٌ عَلَی الفَقیرِ أن یَأتِیه فِی السّنهِ مَرّه»

«این حق بر گردن هر غنی است که در سال دو مرتبه نزد قبر امام حسین علیه السّلام رود و این حق برگردن هر فقیری است که سالی یک مرتبه به زیارت ایشان رود.»

روایت، عنوان «حق» را مطرح می کند و حرفی از استحباب نیست و یا حتّی امر نمی کند که عده ای آن را حمل بر استحباب کنند. زیارت امام حسین علیه السّلام، حق اهل البیت علیهم السّلام بر گردن فقیر و غنی است و مورد اتفاق فقها این است که ادای حق واجب است. و در قرآن ذکر شده که: وآت ذی القربی حقه، حق اهل البیت علیهم السلام را بدهید.

روایات در این موضوع به قدری است که در برخی از کتب، بابی به عنوان «باب حد وجوبها فی الزمان علی الأغنیاء والفقراء»«باب حد زمانی وجوب زیارت امام حسین علیه السّلام بر اغنیاء و فقرا» و همچنین بابی با عنوان «أقل ما یزار فیه الحسین و أکثر ما یجوز تأخیر زیارته للغنی والفقیر»«کمترین مدتی که در آن مدت حضرت امام حسین علیه السّلام را باید زیارت کرد و حداکثری که زیارت آن جناب را غنی و فقیر می توانند به تأخیر بیاندازند.» وارد شده است.

هر انسانی که خود را تابع شریعت رسول خدا می داند باید به چنین روایاتی عمل کند و خود را به این مکان مقدس برساند. اما آنچه که مهم تر است، آداب و شرایط چنین زیارتی است. مفضل بن عمر از امام صادق علیه السلام روایت می کند که ایشان فرمودند:

تَزُورُونَ خَیْرٌ مِنْ أَنْ لَا تزورون وَ لَا تَزُورُونَ خَیْرٌ مِنْ أَنْ تزورون قَالَ قُلْتُ قَطَعْتَ ظَهْرِی قَالَ تَاللَّهِ إِنَّ أَحَدَکُمْ لَیَذْهَبُ إِلَى قَبْرِ أَبِیهِ کَئِیباً حَزِیناً وَ تَأْتُونَهُ أَنْتُمْ بِالسُّفَرِ کَلَّا حَتَّى تأتونه [تَأْتُوهُ‏] شُعْثاً غُبْراً.

زیارت کنید بهتر است از آن که زیارت نکنید و زیارت نکنید بهتر است از اینکه زیارت کنید. عرض کردم: یا سیدی با این کلام، پشت مرا شکستید. حضرت فرمودند: به خدا قسم جز این نیست که هر یک از شما اگر به سوی قبر پدرش رود در هم شکسته و محزون می رود ولی به زیارت قبر مطهر حضرت می روید در حالیکه با خود سفره ها می برید! نه این طور نباید به زیارت بروید بلکه زیارتش کنید با حالی افسرده، حزین و گرفتار.

حرم ابی عبدالله الحسین

 برای ثبت نام تور کربلا کلیک کنید.

سوال این جاست: این زیارتی که حق اهل البیت بر گردن ماست، زیارتی که با زیارت خدا فوق عرش برابری می کند. زیارتی که به هر قدمش حج رسول خدا صلی الله علیه واله وسلم برای زائر نوشته می شود. زیارتی که روزهای آن از شمار عمر زائر حساب نمی شود و زیارتی که ثواب بی حد و حصر دارد؛ چرا باید امام معصوم بفرماید اگر نروید بهتر است از آنکه بروید؟! مگر چه اتفاقی افتاده که حضرت که به چشم عین اللهی اش این ثواب عظیم را می بیند و از طرفی بالمومنین رئوف رحیم است و اقتضای رافت و عطوفت و رحمت او این است که از نهایت وجود بخواهد که شیعه اش به چنین ثوابی نائل شود مگر چه می بیند که می فرماید: اگر نروید بهتر از آن که بروید؟!!

قدری تأمل می خواهد. اگر تمام این ثواب عظیم یکطرف باشد و رعایت نکردن آداب زیارت حضرتش طرف دیگر؛ حضرت می فرماید: همان بهتر که به زیارت نروید و از این ثوابهای بی حد محروم شوید ولی کاری نکنید که حرمت آن حرم شکسته شود. ولو به لقمه ای حلوا و شیرینی (چنانکه در برخی روایات همین مطلب ذکر شده است). محروم از این ثواب بی حد شوید به از اینکه در جایی که قطره آبی بر لبان مبارک ابی عبدالله نرسید، طفل رضیعش تشنه ذبح شد، و مخدرات حرم آواره و بی معجر شدند… غافل از مصیبت شوید و محزون و در هم شکسته نباشید.

چون این جایگاه منیع و رفیع و این حرم شریف، باید با آداب خاص خود باشد. زائر باید حال مصیبت زده داشته باشد آن هم به همان قِسم مصیبتی که مولایش ابی عبدالله علیه السلام داشت:

عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ قَالَ: إِذَا أَرَدْتَ زِیَارَهَ الْحُسَیْنِ فَزُرْهُ وَ أَنْتَ کَئِیبٌ حَزِینٌ مَکْرُوبٌ شَعِثاً مُغْبَرّاً جَائِعاً عَطْشَاناً فَإِنَّ الْحُسَیْنَ قُتِلَ حَزِیناً مَکْرُوباً شَعِثاً مُغْبَرّاً جَائِعاً عَطْشَاناً- وَ سَلْهُ الْحَوَائِجَ وَ انْصَرِفْ عَنْهُ وَ لَا تَتَّخِذْهُ وَطَناً

هنگامی که قصد زیارت امام حسین علیه السلام را کردی؛ او را زیارت کن در حالی تو شکسته، بسیار محزون و غمگین خاک آلود و پریشان موی و تشنه و گرسنه باشی چرا که همانا حسین علیه السلام کشته شد در حالی که بسیار محزون و غمگین، پریشان موی، خاک آلود، تشنه و گرسنه بود و حوائج را از او بخواه و بعد از آن برگرد و کربلا را به عنوان وطن قرار نده.

 تمامی موارد فوق از انواع عزاداری نیز محسوب می شود چون حال مصیبت زده در مصیبت محبوب باید اینگونه باشد.

به هر حال نباید زیارت امام حسین علیه السلام برای زائر، عادی و معمولی شود. باید بداند اینجا ذراری خیر سلیل از اولاد نبی را به شهادت رساندند. و چون این سرزمین نباید برای شیعه و محب عادی و معمولی شود توصیه شده است که آن مکان مقدس را به عنوان وطن اتخاذ نکنند تا مبادا این سرزمین پر از بلا، مکان زندگی روزمره او شود. ما با ذکر روایت دیگر در مورد آداب زائر امام حسین علیه السلام سخن را به اتمام می رسانیم و ما بقی آداب و شرایط را حواله می دهیم به کتاب جامع کامل الزیارات ابن قولویه.

محمد بن مسلم روایت می کند که محضر مبارک امام صادق علیه السلام عرض کردم: هرگاه به زیارت پدر بزرگوارتان (حضرت امام حسین علیه السلام) می رویم آیا به همان هیئت و کیفیتی که به حج می رویم باشیم؟ حضرت فرمودند: بلی. عرض کردم: پس آنچه بر حاجی لازم است بر ما هم لازم است؟… حضرت فرمودند: بر تو لازم است که با همراهانت خوش رفتار باشی، سخن اندک بگوئی و حتی الامکان تکلم نکنی مگر به خیر. بر تو لازم است زیاد بیاد خدا باشی. بر تو لازم است که جامه و لباس هایت را نظیف نگه داری. لازم است بر تو پیش از اینکه به حائر برسی غسل کنی. لازم است بر تو که خاشع بوده و زیاد نماز خوانده و بسیار بر محمد و آل او صلوات بفرستی و به آنچه مال تو نیست و از آن دیگری است احترام بگذاری. لازم است به آنچه حلال نیست نگاه نکرده و چشم خود را از آن فروبندی. لازم است وقتی برادر ایمانی خود را نیازمند دیده و ملاحظه کردی که بواسطه نداشتن نفقه از ادامه ماندن برای زیارت عاجز است به دیدنش رفته و او را کمک و با مواسات با او رفتار کنی. بر تو لازم است تقیه که دین تو بدان قائم است. بر تو لازم است از آنچه منهی هستی و از خصومت و دشمنی و زیاد قسم خوردن و از جدال کردنی که در اثناء به خوردن قسم مبادرت می ورزی اجتناب و دوری کنی. یکی از شروط زیارت امام حسین علیه السلام، شروط حج است که لازم به ذکر بود شروط دیگری نیز موجود است که مخصوص زیارت ایشان است مانند مهموم و مغموم و… بودن که تفصیل آن در کتاب کامل الزیارات.

آنچه که از شروط ذکر کردیم نه بدان معناست که چون ما غالبا غافل از این شروطیم پس همان بهتر که ترک زیارت کنیم. خیر همانطور که ابتدا گفته شد زیارت بر هر یک از ما به عنوان حق واجب است و باید سعی کنیم شروط آن را تا حد امکان تدارک کنیم. و بیان حضرت که فرمودند «همان بهتر که نروید»؛ نه به معنای ترخیص در ترک زیارت بلکه مانند این می ماندکه به فردی که نمازش را با لباس غیر طاهر می خواند در حین نماز با اطرافینش با ایما و اشاره حرف می زند و خلاصه اصلا رعایت آداب نماز را نمی کند؛ به این فرد گفته شود همان بهتر که نماز نخوانی. این به معنای اذن در ترک نیست بلکه بدین معناست که باید شروط نماز را تدارک کند.

خداوند متعال ما را جزء زائران دائمی حرم مولی الکونین ابی عبدالله الحسین علیه السلام قرار دهد. تمامی منابع فوق از کتاب شریف «کامل الزیارات» ابی القاسم جعفر بن محمد بن موسی بن قولویه بود.



:: موضوعات مرتبط: اطلاعات زائر، ،

نوشته شده توسط رامش در یک شنبه 28 فروردين 1395


پول ایرانی یا پول عراقی با خودمان به کربلا ببریم ؟

پول ایرانی یا پول عراقی

بسیاری از کسانی که در یکی از انواع پکیج های تور کربلا و نجف ثبت نام کرده اند و یا حتی کسانی که می خواهند به هر دلیلی و یا به هر طریقی به کربلا بروند همیشه یک سوال مهم و اساسی دارند و آن این سوال هست که :

در تور کربلا پول ایرانی با خودمان ببریم یا پول و دینار عراقی ؟

باید در رابطه به سوال بالا که بسیاری از زوار کربلا ، بخاطر خرید سوغاتی و تهیه یادگاری از عتبات عالیات از خود و دیگران می پرسند گفت که : آنچه که خود من به صورت تجربی به آن دست یافته ام این است . در کشور عراق مخصوصا در شهرهای نجف و کربلا و بازهم مخصوصا در محدوده حرم های مطهر که بیشترین زوار در آن قسمت ها تردد دارند و یا در حوالی حرم اسکان دارند. معامله با پول ایرانی بسیار رایج و راحت می باشد. یعنی اگر فقط پول ایرانی هم داشته باشید عراقی ها مقدار و ارزش آن را می دانند و در تمام معاملات می توانید از آنها استفاده کنید حتی عراقی ها تراول چکها را هم می شناسند و با تراول های ایرانی هم خرید و فروش انجام می گیرد.

پول ایرانی یا پول عراقی با خودمان به کربلا ببریم ؟ دینار

ثبت نام تور کربلا از تهران

اما نکته هایی در مورد خرید کردن با پول ایرانی یا پول چنج شده یا همان دینار عراق باید لحاظ شود که در این جا به ذکر آنها می پردازیم:

1- تمام پول های ایرانی از 500 تومانی گرفته تا تراول چک های ایرانی در کشور عراق مورد قبول واقع می شود.

2- بهتر است مقدار پولی که می خواهید در کشور عراق صرف خرید سوغات کنید را در نظر بگیرید و در ایران تبدیل به دینار کنید .

3- حتما مقداری پول ایرانی به همراه داشته باشید چرا که وقتی جنسی را می خواهید بخرید قیمت را هم به پول ایرانی و هم به پول عراقی بپرسید و هر کدام که به نفع تان بود همان را پرداخت کنید. مثلا شما یک لباس می خواهید بخرید که قیمت آن به پول ایرانی 13000 تومان می شود و وقتی که از فروشنده می خواهید که قیمت را به دینار بگوید می گوید که 5 عراقی ! 5 عراقی یعنی حدودا 15000 تومان ایران . در اینجا مسلم هست که شما پول ایرانی پرداخت کنید به نفعتان هست . همین حالت به صورت عکس نیز هم صدق می کند گاهی که قیمت را به عراقی یا به ایرانی می پرسید می بینید که پول عراقی بدهید و بهتر هست.

4- درباره نکته 3 باید گفت که بیشتر مواقع اگر با پول عراقی یا دینار عراقی معامله کنید به نفع شما هست. چرا که ارزش پول ایرانی و عراقی اینگونه هست. معمولا 2850 تومان پول ما یک دینار عراقی می باشد

(فرودین 95 ) اما در تمام معاملات هر دینار ضربدر سه می شود و مقدار پول ایرانی را محاسبه می کنند.

5- بهتر است اگر مثلا شما دوملیون تومان قصد خرید از کربلا و نجف و یا سایر شهرهای عراق دارید 1800000 تومان را تبدیل به دینار کنید و مبلغ 200000 تومان هم پول نقد ایرانی همراه داشته باشید.

6- در کربلا صرافی هایی هم هستند که پول شما را چنج می کنند . پس در مواقع لزوم می توانید برای تبدیل پول از آنها هم استفاده کنید.

7- در کربلا حداقل صرافی ها دستگاه کارت خوان دارند و اگر شما در حسابتان پول دارید می توانید با کارت کشیدن از حسابتان پول برداشت کنید .

8- حتما دینار هایتان را چک کنید تا شماره سریال های طرفین پول ها درست باشد. 

9- سعی کنید تبدیل پول را در همین ایران و در صرافی های مطمئن انجام دهید.

ثبت نام تور کربلا از تهران



:: موضوعات مرتبط: اطلاعات زائر، ،

نوشته شده توسط رامش در سه شنبه 18 فروردين 1395


:: هتل درجه الف المیزان کربلا
:: تور کربلا عید فطر
:: رستوران رکن السلطان بهترین رستوران کربلا
:: رستوران کباب نبیل در کربلا
:: هتل روتانا کربلا
:: هتل الاشیقر در کربلا
:: تور کربلا ویژه اردیبهشت
:: نکات مهم در سفر به کربلا
:: رستوران های معروف کربلا
:: رستوران زعفران در شهر کربلا
:: راهنمای سفر به نجف اشرف
:: هتل المحمود کربلا
:: هتل الاشیقر در کربلا
:: اقامت هتل فندق العقیله در کاظمین
:: لذت غذا در رستوران الفردوس کربلا
:: مقبره ذوالکفل نجف اشرف
:: رستوران النخیل در کربلا
:: هتل لارسا کربلا
:: تور کربلا نوروز 98
:: هتل دره الحسین کربلا

صفحه قبل 1 ... 6 7 8 9 10 ... 11 صفحه بعد





تلفن دفتر فروش تور کربلا

54 44 67 43 021

67 43 67 43 021

835 2100 0937

آقای صبوری

ساعات تماس

9 صبح تا 7 بعد از ظهر






:: آبان 1399
:: ارديبهشت 1398
:: فروردين 1398
:: اسفند 1397
:: بهمن 1397
:: دی 1397
:: آذر 1397
:: آبان 1397
:: مهر 1397
:: شهريور 1397
:: مرداد 1397
:: تير 1397
:: خرداد 1397
:: ارديبهشت 1397
:: فروردين 1397
:: اسفند 1396
:: بهمن 1396
:: دی 1396
:: آذر 1396
:: آبان 1396
:: مهر 1396
:: شهريور 1396
:: مرداد 1396
:: تير 1396
:: خرداد 1396
:: ارديبهشت 1396
:: فروردين 1396
:: اسفند 1395
:: بهمن 1395
:: دی 1395
:: آذر 1395
:: آبان 1395
:: مهر 1395
:: شهريور 1395
:: مرداد 1395
:: تير 1395
:: خرداد 1395
:: ارديبهشت 1395
:: فروردين 1395
:: اسفند 1394
:: بهمن 1394
:: دی 1394
:: آذر 1394
:: آبان 1394
:: مهر 1394
:: شهريور 1394
:: مرداد 1394
:: تير 1394
:: خرداد 1394
:: ارديبهشت 1394
:: فروردين 1394
:: اسفند 1393
:: بهمن 1393
:: دی 1393
:: آذر 1393
:: آبان 1393
:: مهر 1393
:: شهريور 1393
:: مرداد 1393
:: تير 1393

آبر برچسب ها

تور کربلا , تور هوایی کربلا , تور زمینی کربلا , تور هوایی کربلا , کربلا , کربلا , تور کربلا هوایی , تور زیارتی کربلا , ثبت نام کربلا , تور زمینی کربلا , ثبت نام تور کربلا , امام حسین , زیارت کربلا , تور کربلا , تور زیارتی به کربلا ,

صفحه نخست | ايميل ما | آرشیو مطالب | لينك آر اس اس | عناوین مطالب وبلاگ |پروفایل مدیر وبلاگ |